​​ISTANDSÆTTELSE OG UDSKIFTNING AF VINDUER

Hos Citytømreren ApS har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, som vi bl.a. udfører for kunder i Odense, Dalum, Næsby og på resten af Fyn.

​SAMARBEJDE MED KENDTE VINDUESLEVERANDØRER

Vi samarbejder med forskellige vinduesfabrikanter i forbindelse med vores udskiftning af vinduer. Vi får bl.a. leveret nye vinduer fra:

  • KPK døre & vinduer
  • ​​Total døre & vinduer
  • ​​Rationel
  • ​​STM
  • ​​Velfac
  • ​​Velux
  • ​Idealcombi​

Her findes der et bredt udvalg – lige fra det moderne og enkle til det helt klassiske look. Vi klarer også istandsættelsen, hvis de gamle trævinduer er slidte og skæve og trænger til en kærlig hånd.

Den rigtige vedligeholdelse er nøglen til, at dine vinduer fremstår pæne i mange år. Her står vi altid klar med råd og vejledning.

​Giv dit hjem karakter

Vinduer og døre skaber lys i huset og giver huset karakter. Gamle og utætte vinduer kan give et dårligt indeklima samt træk. Udskiftning af vinduer fra gamle til nye kan give flere fordele, herunder et bedre indeklima og hjælpe med at nedsætte varmeforbruget.

 ​

Der er grønt håndværkerfradrag på energirenovering, herunder udskiftning af vinduer til energirigtige løsninger og gode priser.

​​"Rigtig godt håndværk! Søren er god til at spørge ind til detaljer, som man måske ikke selv har overvejet, så man får det lige som man ønsker... Arbejdet er leveret til tiden, og der har været god dialog både mht. aftaler og udførelse undervejs.​"

- Ninnie Eiken Abildgaard​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vi tilbyder en billig pris på udskiftning og montering af vinduer, der starter fra kr. 2.500,- alt inklusive, herunder bortskaffelse af affald. Vi tilbyder desuden også vinduer efter mål.

​Vi giver dog meget gerne et konkret tilbud på lige netop din opgave. Du skal bare ringe på telefon: 61 68 73 16 eller skrive til vores e-mail: info@citytoemreren.dk.​

​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores tømrerfirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores tømrer allerede i dag.

Om CityTømreren aps

Jeg hedder Søren Møller og er 43 år. Jeg blev udlært som tømrer i år 2000. Derefter har jeg arbejdet ved forskellige tømrermestre og fået en masse erfaring og viden om byggefaget.

Kontakt os

Citytømreren ApS

Adresse:

Rødegårdsvej 29, 5000 Odense

​​trigger-phone_11_462  61 68 73 16