UDSKIFTNING AF DØRE –
​BÅDE INDVENDIGT OG UDVENDIGT

Trænger dine gamle døre til at blive udskiftet? 

Så er du kommet til det rette sted. Hos Citytømreren ApS tilbyder vi udskiftning af døre til en billig pris for kunder i Odense, Dalum, Næsby og på resten af Fyn.

​Vi har mange års erfaring inden for faget og udskifter alt fra indvendige døre til facadedøre.

Dine vinduer og døre er med til at skabe lys i din bolig og give den karakter. Har du gamle og utætte døre, kan du få et dårligt indeklima og en stor varmeregning. 

Vælger du en miljøvenlig udskiftning af døre, kan du både opnå et bedre indeklima samtidig med, at du kan mindske din varmeregning.​

​Få indsat nye døre fra kendte producenter

Vi har et samarbejde med følgende producenter inden for både døre og vinduer:

  • ​Rationel
  • ​​Idealcombi
  • ​​KPK døre & vinduer
  • ​​Velfac
  • ​STM
  • ​Total døre og vinduer

​​"Rigtig godt håndværk! Søren er god til at spørge ind til detaljer, som man måske ikke selv har overvejet, så man får det lige som man ønsker... Arbejdet er leveret til tiden, og der har været god dialog både mht. aftaler og udførelse undervejs.​"

- Ninnie Eiken Abildgaard​

Hvad koster udskiftning af døre?

Vi tilbyder attraktive priser på montering af døre fra kun kr. 3.000,- alt inklusive, herunder også bortskaffelse af affald.

Er du interesseret i en konkret pris på lige netop din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel ringe på telefon: 61 68 73 16, men du kan også skrive til vores e-mail: info@citytoemreren.dk, hvis du foretrækker det. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af indvendige vinduer eller udvendige vinduer til dig. ​

​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores tømrerfirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores tømrer allerede i dag.

Om CityTømreren aps

Jeg hedder Søren Møller og er 43 år. Jeg blev udlært som tømrer i år 2000. Derefter har jeg arbejdet ved forskellige tømrermestre og fået en masse erfaring og viden om byggefaget.

Kontakt os

Citytømreren ApS

Adresse:

Rødegårdsvej 29, 5000 Odense

​​trigger-phone_11_462  61 68 73 16