​NYT TAG LAVET AF PROFESSIONELT FIRMA

​Citytømreren ApS har stor erfaring inden for reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.​

​Vi rådgiver gerne i forhold til nyt tag og reparation. Det er et arbejde, som vi er vant til at udføre. 

Derfor kan vi sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når vi under en gennemgang opdager skader på taget. 

MATERIALER

​Vi arbejder med forskellige materialer som:

  • Eternittag
  • Ståltag
  • Tegltag
  • Betontagsten
  • Zinktag

Vi følger altid bygningsreglmentet i forhold til love og regler.

​​"Rigtig godt håndværk! Søren er god til at spørge ind til detaljer, som man måske ikke selv har overvejet, så man får det lige som man ønsker... Arbejdet er leveret til tiden, og der har været god dialog både mht. aftaler og udførelse undervejs.​"

- Ninnie Eiken Abildgaard​

Hvad koster tagservice?​

Har du et spørgsmål til en konkret tagopgave, eller ønsker du mere information om de tagløsninger, vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 61 68 73 16, men du kan også skrive til vores e-mail: info@citytoemreren.dk.

​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores tømrerfirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores tømrer allerede i dag.

Om CityTømreren aps

Jeg hedder Søren Møller og er 43 år. Jeg blev udlært som tømrer i år 2000. Derefter har jeg arbejdet ved forskellige tømrermestre og fået en masse erfaring og viden om byggefaget.

Kontakt os

Citytømreren ApS

Adresse:

Rødegårdsvej 29, 5000 Odense

​​trigger-phone_11_462  61 68 73 16