​ET AKUSTIKLOFT DÆMPER
​UNØDVENDIG STØJ I HJEMMET

​Er der dårlig akustik i dit hjem? 

Så bør du få lavet et akustikloft, som dæmper unødvendig støj. Hos Citytømreren ApS har vi stor erfaring med montering af støjdæmpende loft, og derfor kan vi finde den løsning, som passer bedst muligt til dine behov. Vi servicerer typisk kunder fra Odense, Dalum og Næsby, men kommer også gerne uden for disse områder.

​Det er ingen hemmelighed, at det kan være træls at opholde sig i støjende omgivelser. Faktisk kan det være direkte usundt, hvis der er tale om meget støj, hvilket kan resultere i stress-lignende symptomer og forhøjet blodtryk. Der er heldigvis forskellige løsninger til at dæmpe støjen, hvilket akustiklofter er et eksempel på.

Vi finder et akustikloft lige til dine behov

Et akustiklofter fremstillet af lydabsorberende materialer, som bevirker, at lyden ikke bare bliver kostet rundt, når lydbølgerne rammer loftet. Det er særligt overfladen, der er vigtig, hvis du ønsker lyddæmpning. Derfor bør denne være porøs, blød eller ujævn på en anden måde, således at bølgerne ender der.

Der findes mange forskellige former for akustiklofter. Du kan f.eks. vælge at få fastmonteret et nedhængt loft eller enkelte plader, der kan sænke lyden. Vi kan tilbyde opsætning af forskellige løsninger og hjælper dig gerne med at finde lige den, som passer bedst muligt til dine behov.

​​"Rigtig godt håndværk! Søren er god til at spørge ind til detaljer, som man måske ikke selv har overvejet, så man får det lige som man ønsker... Arbejdet er leveret til tiden, og der har været god dialog både mht. aftaler og udførelse undervejs.​"

- Ninnie Eiken Abildgaard​

Kontakt os lige her for mere info

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad du kan gøre for at sænke støjen i dit hjem, så kontakt os gerne med det samme. Vi kan kontaktes på telefon: 61 68 73 16 eller på e-mail: info@citytoemreren.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer.

​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores tømrerfirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores tømrer allerede i dag.

Om CityTømreren aps

Jeg hedder Søren Møller og er 43 år. Jeg blev udlært som tømrer i år 2000. Derefter har jeg arbejdet ved forskellige tømrermestre og fået en masse erfaring og viden om byggefaget.

Kontakt os

Citytømreren ApS

Adresse:

Rødegårdsvej 29, 5000 Odense

​​trigger-phone_11_462  61 68 73 16