​CARPORT LAVET AF PROFESSIONELT FIRMA

​Kunne du tænke dig at få lavet en ny carport? 

Så er du velkommen til at kontakte Citytømreren ApS for kompetent hjælp. Vi har mange års erfaring med opsætning af carport og kan derfor varetage enhver opgave. Vi servicerer primært kunder fra Odense, Dalum, Næsby og omegn.

​Der findes mange muligheder, når det kommer til carporte. Derfor er det muligt at lave lige den løsning, som passer bedst muligt til dine behov.

Det kan f.eks. være, du drømmer om en dobbelt garage, hvor der både er plads til biler, cykler og andre ting. Vi laver lige netop den løsning, som du drømmer om. 

Hvad koster en carport?

Den nøjagtige pris på en carport kommer an på, hvilken størrelse den skal have, samt hvilket materiale den skal laves i. 

Det kan f.eks. være, du gerne vil have en stor garage lavet i træ. Uanset hvad kan vi garantere dig en så billig pris som muligt på lige netop din opgave.

Hos os bliver kundens individuelle behov altid sat i centrum for arbejdet. Derfor sørger vi for at have en tæt dialog med kunden både før, under og efter projektet. 

Du kan derfor være helt tryg ved at lade os være din næste samarbejdspartner.

​​"Rigtig godt håndværk! Søren er god til at spørge ind til detaljer, som man måske ikke selv har overvejet, så man får det lige som man ønsker... Arbejdet er leveret til tiden, og der har været god dialog både mht. aftaler og udførelse undervejs.​"

- Ninnie Eiken Abildgaard​

Kontakt os og hør om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få lavet en carport, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon: 61 68 73 16 eller sende en e-mail til: info@citytoemreren.dk, så vender vi straks tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud. 

​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores tømrerfirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores tømrer allerede i dag.

Om CityTømreren aps

Jeg hedder Søren Møller og er 43 år. Jeg blev udlært som tømrer i år 2000. Derefter har jeg arbejdet ved forskellige tømrermestre og fået en masse erfaring og viden om byggefaget.

Kontakt os

Citytømreren ApS

Adresse:

Rødegårdsvej 29, 5000 Odense

​​trigger-phone_11_462  61 68 73 16