VI HAR STOR ERFARING MED KØKKENRENOVERING

​Mangler du professionel hjælp til renovering af køkken?

Så står vi hos Citytømreren ApS altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både foretage køkkenrenovering samt hjælpe med køkkenopsætning. Vi kommer typisk hos kunder i områderne Odense, Dalum og Næsby, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder. 

Køkkenet spiller i dag en større rolle i hjemmet. Det er her, familie og venner samles, når maden skal tilberedes, spises og ofte er det der, festen også slutter. 

Derfor er det vigtigt, at køkkenet indrettes, så man hygger sig, da det ofte er familiens store fællesrum. 

Vi har mange års erfaring på området, og kan derfor hjælpe dig godt i mål med dit nye køkken.​

Hvad koster montering af køkken?

Vores priser på montering af køkken afhænger af opgavens omfang. Vi varetager både simple og mere komplicerede opgaver, og du kan forvente at få en så billig pris som muligt hver gang uanset opgaven. Vi garanterer desuden et veludført stykke arbejde og holdbare løsninger, når vi hjælper med opsætning af køkken.

I firmaet har vi stor erfaring med at installere køkkener. Derfor står vi altid klar med at give gode råd om valg af materialer, funktionalitet og stil. Køkkener i dag er typisk mere åbne, og derfor er det vigtigt at tage hjemmets øvrige stil i betragtning, når der skal vælges nyt køkken. Alt dette hjælper vi dig gerne med, når du vælger os til at udføre køkkenrenovering hos dig.

​​"Rigtig godt håndværk! Søren er god til at spørge ind til detaljer, som man måske ikke selv har overvejet, så man får det lige som man ønsker... Arbejdet er leveret til tiden, og der har været god dialog både mht. aftaler og udførelse undervejs.​"

- Ninnie Eiken Abildgaard​

Kontakt os gerne ved evt. spørgsmål

Har du spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde inden for køkkenrenovering, så er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Du kan kontakte os på telefon: 61 68 73 16 eller sende en e-mail til: info@citytoemreren.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores tømrerfirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores tømrer allerede i dag.

Om CityTømreren aps

Jeg hedder Søren Møller og er 43 år. Jeg blev udlært som tømrer i år 2000. Derefter har jeg arbejdet ved forskellige tømrermestre og fået en masse erfaring og viden om byggefaget.

Kontakt os

Citytømreren ApS

Adresse:

Rødegårdsvej 29, 5000 Odense

​​trigger-phone_11_462  61 68 73 16