​RENOVERING AF HUS EFTER
​DINE INDIVIDUELLE ØNSKER

Drømmer du om at få foretaget en husrenovering?

Så er du velkommen til at kontakte Citytømreren ApS for professionel hjælp. Vi har mange års erfaring med renovering af hus, hvorfor vi er i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vi servicerer primært kunder fra Odense, Dalum og Næsby, men står naturligvis også til rådighed uden for disse steder.

​​Der er mange forskellige måder, man kan renovere sit hus på. Der kan være tale om en mindre ombygning eller en totalrenovering af hus. Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig med at komme godt i mål med opgaven. 

Vi sætter altid dine individuelle ønsker og behov i centrum for vores arbejde, så du er sikret et tilfredsstillende resultat. 

​Hvad koster renovering af hus?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad renovering af huskoster, idet priserne varierer fra opgave til opgave. Du kan dog altid forvente at modtage konkurrencedygtige priser, når du samarbejder med os. Vi holder os desuden aldrig tilbage med at sammensætte gode tilbud til vores kunder.

Der er mange gode grunde til at foretage renovering af hus. En renovering vil først og fremmest pifte hjemmets udseende op, men derudover vil den typisk også øge husets værdi. Vi hjælper dig gerne med at renovere dit hus lige efter dine ønsker. Uanset om der er tale om en simpel eller mere kompliceret opgave, kan vi varetage den.

​​"Rigtig godt håndværk! Søren er god til at spørge ind til detaljer, som man måske ikke selv har overvejet, så man får det lige som man ønsker... Arbejdet er leveret til tiden, og der har været god dialog både mht. aftaler og udførelse undervejs.​"

- Ninnie Eiken Abildgaard​

Kontakt os i dag for flere oplysninger

​Ønsker du flere oplysninger om vores kompetencer på området, så kontakt os gerne med det samme. 

Vi kan kontaktes på telefon: 61 68 73 16 eller på e-mail: info@citytoemreren.dk, så vender vi straks tilbage med en billig pris og svar på dine spørgsmål. 

​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores tømrerfirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores tømrer allerede i dag.

Om CityTømreren aps

Jeg hedder Søren Møller og er 43 år. Jeg blev udlært som tømrer i år 2000. Derefter har jeg arbejdet ved forskellige tømrermestre og fået en masse erfaring og viden om byggefaget.

Kontakt os

Citytømreren ApS

Adresse:

Rødegårdsvej 29, 5000 Odense

​​trigger-phone_11_462  61 68 73 16