TRÆTERRASSE KONSTRUERET
​LIGE EFTER DINE ØNSKER​

​Drømmer du om at nyde en dejlig sommerdag på en træterrasse i haven? 

Så lad os hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Lige her hos Citytømreren ApS har vi mange års erfaring med at bygge terrasser. Vi står primært til rådighed i Odense, Dalum, Næsby og omegn, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder. At få lavet en træterrasse i haven er en investering, du aldrig kommer til at fortryde. Terrassen kan bruges af hele familien – til solbadning og hyggelige stunder samt sjov og leg. Vi konstruerer træterrassen lige efter dine ønsker, så den passer til lige netop disse. 

Hvad koster en træterrasse?

​Den nøjagtige pris på en træterrassevarierer fra opgave til opgave. Prisen kommer nemlig an på terrassens konstruktion, materialevalget og andre faktorer. Vi sammensætter dog gerne et godt tilbud til dig på din nye terrasse.

Mulighederne inden for konstruktion af træterrasser er mange. Derfor kan du få en terrasse lige efter dine behov. Det kan f.eks. være, du vil have den overdækket eller som en veranda. Uanset hvad du kunne tænke dig, står vores dygtige tømrer klar til at løse opgaven. 

​​"Rigtig godt håndværk! Søren er god til at spørge ind til detaljer, som man måske ikke selv har overvejet, så man får det lige som man ønsker... Arbejdet er leveret til tiden, og der har været god dialog både mht. aftaler og udførelse undervejs.​"

- Ninnie Eiken Abildgaard​

Ring til os i dag for at høre mere

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os gerne allerede i dag. Du kan ringe til os på telefon: 61 68 73 16 eller sende en e-mail til: info@citytoemreren.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores tømrerfirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores tømrer allerede i dag.

Om CityTømreren aps

Jeg hedder Søren Møller og er 43 år. Jeg blev udlært som tømrer i år 2000. Derefter har jeg arbejdet ved forskellige tømrermestre og fået en masse erfaring og viden om byggefaget.

Kontakt os

Citytømreren ApS

Adresse:

Rødegårdsvej 29, 5000 Odense

​​trigger-phone_11_462  61 68 73 16