VI HAR KOMPETENCERNE
​TIL AT LÆGGE NYT GULV​

​Er gulvet i dit hjem slidt, misfarvet og ridset?

Så er det på tide, at du får lagt et nyt gulv. Lige her hos Citytømreren ApS står vi klar til at løse opgaven for dig på professionel vis. Vi har stor erfaring som gulvlægger hos kunder i Odense, Dalum, Næsby og omegn.

Vi er et kompetent firma, som er i stand til at varetage forskellige opgaver inden for gulvbelægning. Du kan derfor trygt lade os være din kommende samarbejdspartner. Vi garanterer dig et æstetisk, flot resultat, som naturligvis også er i orden håndværksmæssigt. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, så du kan få glæde af gulvet i mange år i fremtiden

Hvad koster et nyt gulv?

​Den eksakte pris på et nyt gulv afhænger af flere forskellige ting. Det kommer f.eks. an på, hvilken type gulv du ønsker samt opgavens samlede omfang. Vi kan desuden tilbyde renovering af gulv, hvor vi foretager afhøvling, lakering eller maling af gulv lige efter dine ønsker.

Uanset hvad opgaven lyder på, så kan du forvente at modtage konkurrencedygtige priser fra vores gulvmand. Derudover kan du være sikker på, at vi leverer veludførte løsninger til den aftalte tid. Vi rydder selvfølgelig op efter os selv, når opgaven er afsluttet, så du ikke skal bekymre dig om dette. 

​​"Rigtig godt håndværk! Søren er god til at spørge ind til detaljer, som man måske ikke selv har overvejet, så man får det lige som man ønsker... Arbejdet er leveret til tiden, og der har været god dialog både mht. aftaler og udførelse undervejs.​"

- Ninnie Eiken Abildgaard​

​Kontakt os gerne for at høre mere 

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for nyt gulv? Det kan være, du drømmer om at få foretaget en udskiftning til plankegulv. 

Uanset hvad er du velkommen til at kontakte os på telefon: 61 68 73 16 eller på e-mail: info@citytoemreren.dk, så hører du fra os snarest muligt. 

​Kontakt vores tømrerfirma allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores tømrerfirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores tømrer allerede i dag.

Om CityTømreren aps

Jeg hedder Søren Møller og er 43 år. Jeg blev udlært som tømrer i år 2000. Derefter har jeg arbejdet ved forskellige tømrermestre og fået en masse erfaring og viden om byggefaget.

Kontakt os

Citytømreren ApS

Adresse:

Rødegårdsvej 29, 5000 Odense

​​trigger-phone_11_462  61 68 73 16